Cila femër e estradës e eksiton Skivin?

By

Këtë të shtunë, në 60 sekondat e Prive, protagonist ishte reperi Skivi.

Cila femër e estradës e eksiton, a ka bërë treshe dhe a është refuzuar ndonjëherë, e kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme, e cila sjellë intervistën e plotë.

Artikuj të ngjashëm