Cila është historia e përbashkët e Dhurata Dorës dhe Gjirës ?!

By

Të dyja janë shqiptare të lindura e rritura jashtë Kosovës dhe të dyja si synim e cak të suksesit e kanë pasur tregun muzikor në origjinë.

Por, kjo nuk është e vetmja e përbashkët e Gjirës dhe Dhurata Dorës.

Prive mëson se dy artistet kanë edhe diçka tjetër që i lidh me njëra-tjetrën.

Siç mësohet, gjatë shkollimit në Gjermani ato kanë qenë bashkë edhe në një klasë dhe kjo përshtatet edhe me vitet e lindjes që kanë Dhurata Dora dhe Gjira.

Një shkollë që prodhon dy artiste shumë të talentuara e të suksesshme në vendin e origjinës ?! Një koincidencë e jashtëzakonshme! /PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm