Cila është aroma e Dhurata Dorës ?!

By

Përmendet në tekstin e këngës së re por realisht deri sot nuk kemi kuptuar asnjëherë se cila është aroma e Dhurata Dorës.

Këngëtarja në emisionin NIN deklaroi se parfumi i saj i preferuar është ‘Dior Poison’ dhe pothuajse asnjëherë nuk e ndërron atë aromë.

‘Edhe kur i hargjoj, i mbaj si suvenir, i kom dy-tre’ – shtoi Dhurata në intervistën për emisionin NIN.

Artikuj të ngjashëm