ÇIKA E SHKOLLËS ENCA!

By

A mund të jetë edhe një Pop Diva e dhënë pas studimeve? Sigurishtë që po!. Këtë na tregon më së miri Enca, vajza e cila shumë shpejt ngjiti hapat e suksesshëm në estradë. Ajo sot nëpërmjet një posti në Instagram është shprehur se përveç që tani është më shumë e fokusuar në karrierë, asaj gjithmonë i ka pëlqyer të studioj.
Enca është në vitin e dytë të studimeve në degën e Marrëdhënieve publike dhe Komunikimit.

“Do të doja shumë që t’i kushtoja edhe më shumë kohë studimeve por, jam e gatshme edhe të sakrifikohem, unë kurrë nuk do ndihesha person/artist i përmbushur pa të”, ka shkruar Enca. /Prive.al/.

Artikuj të ngjashëm