Çifti i famshëm nuk planifikojnë t’u trashëgojnë pasurinë fëmijëve të tyre

By

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis besojnë shumë në punën e palodhur, kjo është arsyeja pse ata nuk kanë plane për t’u dhënë fëmijëve të tyre truste.

Ata mësuan se si të lundrojnë në karrierën e tyre në një moshë të re, kështu që nuk është çudi që ata duan që fëmijët e tyre të ndjekin të njëjtën rrugë.

Ashton Kutcher shpjegoi pse fëmijët e tij nuk do të marrin fond trusti.

“Fëmijët e mi po jetojnë një jetë vërtet të privilegjuar dhe ata nuk ja kanë fare idenë.”

“Unë nuk po krijoj vlera në ta. Ne do të përfundojmë duke i dhënë paratë tona për bamirësi dhe gjëra të ndryshme. ”

Po ku do investojnë çifti? Sipërmarrje biznesi! Ashton zbuloi se do të ishte më shumë se i lumtur për të investuar në to nëse fëmijët e tij do të siguronin plane të arsyeshme biznesi. “Unë dua që ata të jenë vërtet të shkathët. Shpresojmë që ata të jenë të motivuar të kenë atë që kishin, ose ndonjë version të asaj që ata kishin.”

Por kjo nuk është hera e parë që çifti është përpjekur t’i mësojë fëmijëve të tyre për vlerën e një dollari. Në vitin 2017, Mila u hap për traditën e re të festave të familjes së tyre, ku ata bëjnë një dhurim bamirës në vend që të blejnë fëmijët e tyre dhurata për Krishtlindje.

Dhe Ashton dhe Mila nuk janë vetëm me këtë mënyrë të të menduarit. Ata bashkohen me një listë të të famshëmve të tjerë të pasur, si Bill Gates, Warren Buffett dhe Simon Cowell, të cilët nuk planifikojnë të kalojnë pasurinë brez pas brezi.

Artikuj të ngjashëm