Çfarë thotë sot vajza e famshme e Madonnës për yllin e popit?

By

Vajza më e madhe e yllit të popit Madonnës, Lourdes Leon, foli në një intervistë, për nënën e saj Madonnën, se është një prind çuditërisht e rreptë dhe mjaft kontrolluese.

“Mamaja ime është një fanatike e kontrollit, dhe ajo më ka kontrolluar gjithë jetën time,” tha 25-vjeçarja për BFF Debi Mazar të enjten.

“Më duhej të isha plotësisht e pavarur prej saj sapo mbarova shkollën e mesme”.

Leon, e cila punon si modele, tha se një nga mënyrat se si e gjeti pavarësinë e saj ishte duke paguar shkollimin e saj në kolegj dhe apartamentin në New York, pavarësisht pasurisë shumë milionëshe të nënës së saj.

“Ne nuk marrim asnjë ndihmë në familjen time,” tha ajo. “Natyrisht, unë u rrita me privilegje ekstreme. Nuk mund ta mohosh këtë.

“Por unë mendoj se nëna ime i pa të gjithë këta fëmijë të tjerë të njerëzve të famshëm, dhe ajo tha: Fëmijët e mi nuk do të jenë kështu. Gjithashtu, mendoj se nëse prindërit tuaj paguajnë për gjërat, atëherë u jep atyre pushtet mbi ju”.

Leon tha se do të donte që një ditë të fitonte jetesën bazuar në talentet e tjera, dhe jo vetëm bukurinë e saj të nivelit model.

“Nëna ime është shumë këmbëngulëse për të më bërë të mendoj për atë që dua të njihem përtej pamjes sime,” tha Leon. “Kjo nuk është ajo me të cilën dua që njerëzit të më kujtojnë. Nuk është e vërtetë”.

Sidoqoftë, ajo vuri në dukje se tani për tani, “Financiarisht, modelimi është një vendim i zgjuar. Më pëlqen të jem shumë e lidhur me fushatat që bëj, kështu që nuk jam vetëm modelim, në vetvete.

“Unë vallëzoj, kam një ndjenjë shumë specifike të stilit dhe jam e interesuar për estetikën, kështu që më pëlqen t’i përfshij të gjitha ato pjesë të vetes në projektet e mia,” shtoi artistja, duke menduar për qëllimet e saj. Unë ende nuk e di se si ndihem për aktrimin”.

“Sa i përket muzikës, unë mund të këndoj,” tha ajo, por pranoi, “thjesht nuk më intereson për të”.

Ajo gjithashtu foli edhe për muzikën e nënës së saj, dhe rëndësinë e saj si grua.

“Unë nuk krenohem,” tha ajo, duke vënë në dukje se me moshën ajo është “gjithnjë e më shumë në gjendje të njohë sa ndikuese dhe mahnitëse është kjo grua, dhe sa fuqizuese për gratë e tjera dhe përpara kohës së saj ajo ka qenë gjithmonë”.

“Nuk e kuptova plotësisht derisa kuptova rëndësinë e fuqizimit dhe çfarë do të thotë të jesh grua. Ajo është ndoshta punëtorja më e vështirë që kam parë ndonjëherë. Unë nuk e trashëgova atë, për fat të keq. Unë trashëgova çështjet e kontrollit të saj, por jo etikën e saj të punës”.

Artikuj të ngjashëm