Çfarë thotë Soni Malaj për divorcin nga bashkëshorti?! (Video)

By

Këngëtarja Soni Malaj ka gjetur veten shpeshherë në shtypin rozë gjatë 2015-tës.

Lajme për karrierën por më të shpeshta ishin për jetën personale. Soni pak më vonë doli me një deklaratë të shkurtër në instagram për të konfirmuar ndarjen nga Mirko e ndërkaq tani në Prive sqaron gjithë ngjarjen.

Malaj mohon tradhtëtinë e Mirkos që u përfol nëpër medie duke shtuar se divorci erdhi për shkak të kulturave të ndryshme.

Soni shtoi se ata vazhdojnë të ketë raport miqësor dhe respekt për njëri-tjetrin.

Artikuj të ngjashëm