Çfarë thotë motra e Britney Spears për të dhe familjen e tyre?

By

Jamie Lynn Spears është duke transmetuar kujtimet e saj në kohën e adoleshencës, ku prindërit e saj i bënë presion që të abortojë në moshën 16 -vjeçare.

Në fragmentet e marra nga TMZ, Jamie Lynn, pohon se pasi i thashë babait Jamie dhe nënës Lynne se ajo ishte shtatzënë në vitin 2007, ata “erdhën në dhomën time duke u përpjekur të më bindnin se të kesh një fëmijë në këtë pikë të jetës sime ishte një gjë e tmerrshme”.

“Do të të vrasë karrierën. Ju jeni thjesht shumë e re. Ju nuk e dini se çfarë jeni duke bërë. Ka pilula që mund të merrni. Ne mund t’ju ndihmojmë të kujdeseni për këtë problem… Unë njoh një mjek’, pohon ajo që i thanë ata, duke shtuar, “të gjithë rreth meje thjesht donin ta zhduknin këtë ‘çështje’ të gjithë ishin të sigurt se ndërprerja do të ishte mënyra më e mirë”.

Në fund të fundit, duke vendosur të vazhdonte shtatzëninë, ylli i “Zoey 101” hyri në një debat me babanë Jamie, “duke hedhur fjalë dhe fyerje” kur ai i sugjeroi asaj të jepte fëmijën e saj për birësim.

Ajo gjithashtu pretendon se i është thënë që të mos i tregojë motrës Britney për shtatzëninë.

“Kisha nevojë për të më shumë se kurrë dhe ajo nuk ishte në gjendje të më ndihmonte në kohën time më të pambrojtur… Deri më sot, dhimbja që nuk mund t’ia tregoja vetë motrës sime vazhdon ende”.

Përfundimisht, familja arriti një marrëveshje me Us Weekly për të dhënë lajmin, duke shpërndarë fotot e para të foshnjës Maddie, tani 13 vjeç, në vitin 2008.

Jamie Lynn ndan Maddie me ish, Casey Aldridge. Ajo gjithashtu ka një vajzë trevjeçare, Ivey, me bashkëshortin Jamie Watson.

Artikuj të ngjashëm