ÇFARË PUNOJNË PRINDËRIT E YJEVE?! (VIDEO)

By

Janë këngëtarë të suksesshëm e shumë prej tyre këtë talent e kanë fituar prej prindërve të tyre.
Por ka edhe prindër të artistëve që nuk i lidh asgjë me artin dhe profesionet e tyre
kanë drejtim krejt ndryshe nga pasardhësit.
Motrat Adelina dhe Zanfina janë fëmijë të Mona dhe Rexhep Ismaili. Mona ka
qenë biblotekiste në Biblotekën Universitare e ndërsa sot është në hap me
karrierën e Zanfinës e ndërsa babai i motrave ka qenë teknik i makinerisë në RTP.
Babai i Tunës ishte mundës shumë i njohur madje mori dhe shumë trofe.
Më të lehtë në këtë biznes e kishin Nora e Era Istrefi sepse rrugën ia kishte hapur
e ëma e cila dikur ka qenë këngëtare e ndërsa babai ishte gazetar.
Video e mëposhte sqaron efektin dhe ndikimin e prindërve tek artistët.
Gazetar: Vlorijan Halili /Prive.al

Artikuj të ngjashëm