Çfarë mund të ndiqni sonte në NIN ?!

By

Për pak minuta, në ekranin e Klan Kosova nis emisioni NIN.

Në pjesën e parë me Eliza Hoxhën, Armend Mujën dhe Albert Kolgecin diskutohet për njerëzit që ushtrojnë disa profesione.

Në pjesën e dytë, fenomeni Majk, vjen për të performuar për të parën herë në ndonjë studio televizive këngën e tij të re ”Dashni”.

Çfarë komenti ka ai për akuzat e kopjimit ?! Edhe sa këngë të tjera ka gati ?! Në videoselfie kuptojmë se në çfarë projekti po punon Kida.

Të gjitha këto dhe jo vetëm sonte me fillim nga ora 21:40 në emisionin NIN me Alaudin Hamitin.

 

Artikuj të ngjashëm