Çfarë mendon për Albumin e ri të Tunës? –Mentor Haziri thotë se ky është albumi që…

By

Prive kësaj here si personazh të intervistës “60-të Sekonda”, solli këngëtarin e njohur Mentor Haziri.

Përveç se që u pyet për seks (natyrisht), atij i është kërkuar që ta japë mendimin e tij rreth albumit më të ri të këngëtares Tuna Sejdu, me titullin “Fortuna”.

Dhe Haziri, s’mund të ishte më i sinqertë se kaq:

“Fantazi, mendoj që është një album i cili definitivisht i është dashur skenës muzikore shqiptare”, është përgjigjur ai.

Artikuj të ngjashëm