Çfarë është “BBL”, ndërhyrja estetike që do të kryejë Linda Halimi?

By

Së fundmi, me anë të një postimi në llogarinë e saj në Instagram, Linda Halimi njoftoi se do të bënte një ndërhyrje estetike në vithet e saj dhe se rrugëtimin do ta dokumentonte me video në Youtube.

Procedura që ajo do t’i nënshtrohet njihet si BBL që qëndron për “Brazilian Butt Lift”.

BBL  është një procedurë e specializuar e transferimit të yndyrës që rrit madhësinë dhe formën e vitheve pa implant. Yndyra e tepërt hiqet nga ijet, barku, pjesa e poshtme e shpinës ose kofshët me liposuksion, dhe një pjesë e kësaj yndyre më pas injektohet në mënyrë strategjike në vithe.

Një kirurg kozmetik i aftë mund të përmirësojë proporcionet e të gjithë pjesës së poshtme të trupit me operacionin brazilian të ngritjes së prapanicës, duke ndihmuar një pacient të humbasë yndyrën në “zonat problematike” të zakonshme dhe të përmirësojë vithet, me rezultate që zgjasin shumë vite.

Si kryhet procedura?

BBL është një procedurë ambulatore e kryer nën anestezi intravenoze (IV) dhe përfshin këto hapa themelorë:

Liposuksion: Yndyra hiqet nga pjesa e poshtme e shpinës, kofshëve dhe barkut me qëllim të transferimit të yndyrës në zona të tjera të trupit.

Përgatitja: Yndyra e nxjerrë pastrohet dhe përgatitet për transferim.

Injeksion yndyre: Yndyra e përgatitur injektohet në pika të veçanta në vithe për të rritur volumin e tyre dhe për të rritur formën e tyre. Meqenëse e gjithë yndyra e injektuar mund të mos “marrë” në vendet e reja, kirurgu juaj mund të injektojë një sasi pak më të madhe yndyre në vithe sesa kërkohet. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm