Çfarë do të ndodh sonte tek Doktori i Mrekullive?!

By

Një debat për Beliz do të zhvillohet mes Adilit dhe Ferman.

Këvëllxhëm dhe Tanzhu bëjnë një tjetër plan për ta marr spitalin.

e ndërsa Aliu do të sulmohet nga familja e pacientes që e puthi.

Doktori i mrekullive këtë mbrëmje në ora 19:00 në Klan Kosova.

Artikuj të ngjashëm