Çfarë biznesi po nis në SHBA, Sinan Vllasaliu?! (Video)

By

Sinan Vllasaliu, solli shumë këngë në vitin që e lamë pas e kjo ndodhi për shkak se projektet që i propozuan ishin të mira dhe nuk mund ti refuzonte sidomos kur bëhet fjalë për tekstin që përmbante.

Po ashtu shumë shpejt fillon koncertet për vitin 2016 si dhe do të publikoj edhe disa këngë në vitin që kemi hyrë.

Ndërkaq përpos në muzikë Sinani do të merr një hap të ri përtej oqeanit.

Sinani tani do të hap një restaturant por për momentin jo në Kosovë. Për këtë biznes familjar Vllasaliu ka bashkuar forcat me mikun e tij dhe do e hapin në Dallas të Amerikës.

Artikuj të ngjashëm