Çfarë bëri Leonora Jakupi pak para se të falej Bajrami? (FOTO)

By

Pak orë para se të falej Kurban Bajrami, Leonora Jakupi hyri në Instagram për të dhënë një mesazh shumë domethënës.

‘Ndihmo, dhuro, jep gjithçka nga vetja jote t’i gëzosh të tjerët. Jo vetëm për Bajram apo festë tjetër por çdo ditë që qelë. Dhe kujto kur ta bësh këtë veprim se ‘dora emajte’ nuk duhet ta sheh atë tëd djathtën’ bëje për vete bëje për nevojtarët’, isha mesazhi që këngëtarja dha përmes një insta story.

Sot është Kurban Bajrami, prandaj ne i urojmë të gjithë besimtarët e fesë myslimane. Gëzuar./Prive.al

Artikuj të ngjashëm