Çfarë bëri Enca sot për herë të parë? (VIDEO)

By

Enca ka provuar një gjë, sot për herë të parë.

Këngëtarja bëri një video teksa ishte duke i thënë makinës, dhe këtë nuk e ka bërë kurrë më parë.

“Videoja e parë që bëj duke i thënë makinës në kaq shumë kohë”, ka shkruar ajo nën video.

Në këtë rast, Enca ka treguar kujdes pasi shumë prej nesh e ka bërë zakon realizimin e një videoje teksa jemi në makinë.

Mirëpo, me siguri këngëtarja ka dashur ta provojë të paktën një herë se di duket ndërsa pak sheh nga rruga e pak në telefon.

Nëse nuk e dini, Enca është duke punuar në këngë të reja, pasi projekti i saj i fundit është “Balad”./Prive.al  

Artikuj të ngjashëm