Çfaë ndodhi me bashkëpunimin e Rovenës me Erandën dhe Hitman e Rolla!

By

Një bashkëpunim interesant ishte menduar të publikohej në shkurt të këtij viti nga Rovena Dilo me Erandën, Hitman dhe Rolla, por duket se gjërat nuk u finalizuan me kohë.

Shtuar më pas pandeminë, e situata bëri projektet e Rovena Dilos të shtyheshin.

U mendua për një dështim të saj, mirëpo kjo nuk është e vërtetë, kënga do të publikohet më vonë.

Teksa përpos kësaj Rovena Dilo këtë verë ka duet me një reper nga Kosova që akoma nuk e ka zbuluar emrin.

Artikuj të ngjashëm