Cardi B fiton një padi të rëndësishme

By

Cardi B ka edhe një tjetër fitore ligjore nën rripin e saj.

Reperja dhe motra e saj, ylli i realitetit Hennessy Carolina, sapo mundën një çështje shpifjeje të ngritur kundër tyre nga tre persona që u përplasën me Carolinën në The Hamptons në shtator 2020, raporton TMZ.

Sipas padisë së ngritur në Suffolk County, tre paditësit pretenduan se Carolina dhe miqtë e saj parkuan dhe bllokuan një nga automjetet e tyre. Kur paditësi i veshur me një kapele MAGA iu afrua shoferit – e dashura e Carolina-s – Carolina filloi të filmonte sherrin dhe dyshohet se filloi “të bërtiste gjuhë të neveritshme dhe kërcënuese dhe deklarata shpifëse”.

Treshja pretendoi se ajo i akuzoi ata se ishin “mbështetës racistë të MAGA-s”, veçanërisht duke mos marrë parasysh se ishin etiketuar racistë në kamera.

Ata gjithashtu pretenduan se Carolina dhe Cardi – të cilat ndanë pamjet në internet dhe besonin se motra e saj ishte shënjestruar si një grua homoseksuale, afro-latineze – edituan klipet “për të hequr disa pjesë të tyre, dhe në këtë mënyrë për t’i mbajtur paditësit në një dritë të rreme, në mënyrë që të priren për të ekspozuar çdo paditës ndaj përbuzjes, talljes, turpit dhe dëmtimit publik.”

Një gjykatës i Nju Jorkut, megjithatë, e ka hedhur poshtë rastin e shpifjes, sulmit dhe baterisë, duke thënë se fyerjet e bëra nga Carolina ishin shumë të përgjithshme dhe nuk ngrihen në nivelin e shpifjes.

Fitorja vjen dy muaj pasi Cardi fitoi padinë e saj për shpifje kundër blogeres së thashethemeve Tasha K, me një juri të Gjeorgjisë që i akordoi artistes 1.25 milionë dollarë dëmshpërblim pas dy javësh diskutim.

Artikuj të ngjashëm