Capital T shpërndan dhurata për fëmijët në prag të festave

By

Pasi jemi në prag të festave të fund vitit, Capital T kavendosur t’i gëzojë disa fëmijë.

Ai dokumentoi përmes disa postimeve në Instagram, se ka shpërndarë sot dhurata të shumta për fëmijët.

Kjo nuk është e vetmja gjë që reperi bëri gjatë këtij viti.

Nëse nuk e dini, Capital T ka qenë njëri ndër artistët që i kandihmuar shoqatës “Jetimat e Ballkanit” për t’ju ndërtuar shtëpi dhe për t’i furnizuar me ushqim, familjet në nevojë./Prive.al  

Artikuj të ngjashëm