Capital T, na rikujton një këngë të vjetër të tij

By

Capital T ka numër të konsiderueshëm këngësh në diskografinë e tij. Ndër vite ai na ka sjellë këngë hite e stile të ndryshme.

Si duket Kapo u bë pak nostalgjik, ku në instagramin e tij dëgjon dhe këndon një këng të vjetër të tij. Ai pyet edhe ndjekësit e tij nëse ju kujtohet kjo këngë.

Në video bëhet fjalë për këngën “U bo vonë” e cila është publikuar në Dhjetor të vitit 2010. /prive.al

Artikuj të ngjashëm