Capital T dhe Nevina Shtylla në lidhje?

By

Pas publikimit të një foto nga Capital T me Nevina Shtyllën, në rrjetin social Instagram, u përfol që të dy janë në një lidhje.

Si qëndron e vërteta pas kësaj, zbulojeni në materialin e mëposhtëm përgatitur nga Prive. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm