Çani largohet nga TV Klan

By

Pas shumë vitesh, Arjan Çani do të largohet nga “TV Klan”.

Mësohet se është “TV Klan” ai që ka kërkuar ndërprerjen e marrëdhenieve pasi kishte një rënie të audiencës së emisionit “Zonë e Lirë”.

Emisioni tashmë ishte thjesht një ripërsëritje dhe nuk sillte më asnjë risi për publikun, raportojnë mediat në Tiranë.

Mësohet se Çani është duke negociuar për një kapërcim në ekranin e “ABC”-së.

Artikuj të ngjashëm