CAKA PJESË‏‏ E FILMIT ‘’BATMAN VS. SUPERMAN’’

By

Aktori shqiptar Marko Caka i është bashkangjitur kastit të filmit “Batman Vs.
Superman” që do të publikohet gjatë vitit të ardhshëm.
Aktualisht ky film në të cilin Marko është në rolin e reporterit po punohet në post produksion.
Caka është nga Shkodra ndërsa origjina e largët e familjes së tij është nga Ferizaji, por është rritur në Athinë të Greqisë.
Përpos në këtë projekt, Markon do e shohim edhe në filmat si: “The Auditions”,
“Honey Flood”, “Billions” dhe “Code of Conduct”./Prive.al

MARKOCAKA2

Artikuj të ngjashëm