Burrat plaken si vera dhe këto foto të aktorëve e dëshmojnë këtë!

By

Në aktrim, përveç talentit dhe karizmës, pamja është një tjetër faktor i rëndësishëm për suksesin.

Dhe ndërsa për disa njerëz, vetëm sa bëhet gjithnjë e më e vështirë të duken mirë me moshën, të tjerët vetëm shkojnë duke u zbukuruar.

Në listën e mëposhtme ju sjellim disa nga aktorët më tërheqës të Hollywood-it se si janë dukur para 15-20 vjetësh.

Jake Gyllenhaal, 38 dhe 23 vjeç

Ryan Gosling, 37 dhe 18 vjeç

Jensen Ackles, 40 dhe 27 vjeç

Jared Padalecki, 35 dhe 22 vjeç

Christian Bale, 45 dhe 22 vjeç

Dwayne Johnson, 47 dhe 25 vjeç

Tom Cruise, 56 dhe 33 vjeç

Tom Hardy, 41 dhe 28 vjeç

Bradley Cooper, 44 dhe 31 vjeç

Matt Dillon, 56 dhe 26 vjeç

Ryan Reynolds, 41 dhe 25 vjeç

Daniel Craig, 52 dhe 27 vjeç

Brad Pitt, 55 dhe 26 vjeç

Hugh Jackman, 49 dhe 34 vjeç

Cillian Murphy, 42 dhe 25 vjeç

Benedict Cumberbatch, 41 dhe 28 vjeç

James Franco, 39 dhe 23 vjeç

Matt Damon, 48 dhe 27 vjeç

Artikuj të ngjashëm