Bruno kritikon Xhulin për sjelljet me Stresin (VIDEO)

By

Bruno e ka kritikuar Julianën në raportin e saj që ka me Stresin.

Ai i ka thënë asaj se nuk duhet t’ia përmend askujt dhe jo vetëm Stresit ushqimin të cilin e përgatit ajo.

Kjo deklaratë e Brunos vjen pasi thotë se Juliana ia ka përmendur një pite Stresit të cilën e ka ngrënë dhe e kishte përgatitur ajo.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Artikuj të ngjashëm