Britney Spears po tërhiqet nga muzika?

By

Britney Spears ka anuluar festivalin planifikuar për t’u mbajtur në në Las Vegas dhe angazhimet e tjera pasi babai i saj u sëmur.

Këngëtarja ka njoftuar në Instagram se nuk do të mund t’i mbajë ato për shkak se dëshiron të kalojë me familjen e saj duke thënë se babai i saj ishte shtruar në spital që disa muaj “pothuajse vdiq”.

37 vjeçarja ka postuar një fotografi të saj kur ishte fëmijë pranë babait të saj me një mbishkrim emocional.

Ajo u kërkoi falje fansave të saj për anulimin e festivalit por iu ka thënë se është e rëndësishme që gjithmonë të qëndroni pranë familjes suaj.

Artikuj të ngjashëm