Brenda një dite, Madonna humb tre persona të dashur nga koronavirusi

By

Madonna foli hapur për humbjet që përjetoi gjatë pandemisë koronavirus.

Këngëtarja 61-vjeçare, e cila ka postuar çdo ditë video të vetes në karantinë, zbuloi në videon e saj të fundit se kishte humbur tre miq të cilët kishin kontraktuar koronavirus.

Në video, Madonna ulet në një tavolinë në një dhomë të errët dhe shkruan në një makinë shkrimi ndërsa një kitar luan në sfond. “Ne nuk mund të kemi gjithmonë një ditë të mirë … Unë nuk kam fjetur natën e kaluar, jo një minutë dhe sot kam qenë jofunksionale,” tha ajo.

“Metri i dhimbjes ka kaluar mbi 10, dhe unë dua të dal nga trupi im,” shtoi Madonna.

Ikona e popit foli më pas për humbjet e saj në 24 orët e fundit, të cilat përfshinin kushëririn e saj, vëllain e rojes së saj të sigurisë dhe drejtuesin e muzikës Orlando Puerta, i cili punoi në shumë prej këngëve të saj.

 

Artikuj të ngjashëm