Brada: Ledri, mashkulli ideal për kreacionet e mia (Video)

By

Brada Men është brendi i dizenjatores Yllka Brada. Kjo markë po shijon shumë sukses me kreacionet vetëm për meshkuj e për këtë arsye fokusi i Yllkës mbeten krijimet për këtë gjini.

Së fundmi, kreacionet e saj kanë pushtuar medien për shkak të dizajneve unike por edhe të imazhit që ka zgjedhur për prezantimin e tyre.

Në një intervistë për Prive, Yllka ka thënë që ka zgjedhur Ledrin pasiqë ai është mashkulli ideal për këto kreacione dhe është përshtur më së miri atyre./Prive.al

Artikuj të ngjashëm