Brad Pitt po pensionohet nga aktrimi?

By

Brad Pitt, i cili ka dhënë shumë shfaqje të vlerësuara në mbi 30 vitet e tij në Hollywood, zbuloi në një intervistë të re se ai po planifikonte të tërhiqej nga filmat.

Aktori tha se ishte në “këmbën e fundit” të karrierës së tij dhe pa një ndryshim në këndvështrimin e tij pas bllokimit të Covid-19. Ndërsa Brad nuk tha se kur planifikon të tërhiqet, ai tha se donte të “bënte gjithmonë” art, në një mënyrë ose në një tjetër.

“Unë e konsideroj veten në këmbën time të fundit… Këtë semestri apo tremujor të fundit. Cili do të jetë ky seksion? Dhe si dua ta dizajnoj atë?… Unë jam një nga ato krijesat që flas përmes artit. Unë thjesht dua ta bëj gjithmonë. Nëse nuk jam duke bërë, unë jam duke vdekur në një farë mënyre, “tha Brad. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm