Bora mesazh të qartë: ‘Nëse luan me dy vajza…’

By

Nëse luan me dy vajza do humbasësh të dyja.

Ky ka qenë mesazhi i qartë i Bora Zemanit mbrëmjem e sotme për një prej konkurentëve të ‘Përputhen’ i cili më së paku është marrë për rastin.

Shikuesit e kanë komentuar këtë si mesazh indirekt për Donaldin dhe trekëndëshin e krijuar nga ai.

Artikuj të ngjashëm