Bora ‘çele guri gojën’ por Olsa i kthehet ashpër Donaldit

By

Në dramën e Donaldit dhe Beatrix, Bora po qëndron e heshtur.

I vetmi veprim që ajo bëri ishte largimi i varëses dhuratë nga Donaldi.

Por janë shoqet e saj që po reagojnë dhe jo vetëm Semi. Fjalën e saj e ka dhënë edhe Olsa, një prej bashkëpunëtoreve më të ngushta, autore e programit “Përputhen”.

Në mesnatë, ajo ka bërë dy reagime që haptazi duken si përgjigje ndaj Donaldit.

Në të parin ajo shprehet:

“Një burrë i vërtetë nuk bën lojëra mendjesh me një grua. Vetëm djemtë e dobët, të pasigurtë dhe të papjekur e bëjnë këtë gjë”

I dyti postim duket se ka të bëjë me Borën.

“Ajo është e veshur me fuqi, dinjitet dhe qesh pa frikën e asaj që rezervon e ardhmja”

Si shoqe e ngushtë,Olsa me këto dy postime e bëri të veten. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm