Boll bëri qejf, Eni Koçi e “nisi dietën” dhe ja cfarë po ha! (FOTO)

By

Për një trup si të Eni Koçit, duhet sakrifica!

Dhe sakrifica e përfshinë eliminimin e njërës prej kënaqësive më të mëdha në jetë: të ngrënit gjëra të pashëndetshme dhe të yndyrshme!

Këngëtarja e ka nisur me një sallatë thuajse boshe me pak rukola dhe ca copëza djathi të grira mbi.

Por dieta për të nuk është diçka të cilës ajo i përmbahet. Eni e ka përmbysur planin e saj të të ushqyerit shëndetshëm, për pesë minuta për ta kthyer drekën në një meny të shijshme me pasta ararbiata.

E në fund i ka lënë vend edhe desertit të cilin e ka ngrënë duke dëgjuar këngën e saj të fundit, “Sa t’kam dashtë”.

Me këto ushqime për vetëm një vakt, si ia bën moj Eni të kesh ato linja?

 

Artikuj të ngjashëm