Blunt dhe Real One me hit të ri (VIDEO)

By

Vera është stina e cila i aktivizon së tepërmi këngëtarët tanë sa i përket hiteve.

Por kjo gjë nuk vlenë edhe për Dj Blunt dhe Real One, pasiqë kta të fundit së shpejti pritet të sjellin “Verën” më herët se ajo zakonisht vjen.

Prive ju sjell një video të trailerit të këngës që pritet të dalë me 1 Prill 2016 , siç përshkruan edhe vetë Blunt në llogarinë e tij në Instagram. 


Kënga pra, do të këtë titullin “Vera”

 

Artikuj të ngjashëm