Blunt tallet keq me Gjikon, i bën montazh fotografitë e tij dhe e fyen!

By

Ka muaj që ata janë ëprfshirë në një konflikt virtual, duke fyer njëri tjetrin e duke u tallur me njëri tjetrin.

Image result for gjiko blunt

E nisën Blunt dhe Real duke ofenduar Ledri Vulën, Faton Shoshin dhe Gjikon.

Meqenëse Ledri e Shoshi nuk u morën shumë me diskursin e Blunt dhe Real, ishte Gjiko ai që u kundërpërgjigj duke ua kthyer “diss-at”, në rrjete sociale.

Ndërsa tani, Blunt e ka quar grindjen në një tjetër nivel. Në një seri imazhesh, ai ka montuar fytyrën e Gjikos në fotografi kompromituese.

Më poshtë, disa nga fotografitë e Blunt:

Artikuj të ngjashëm