Blogerë e gazetarë mbidhen në Eclat

By

Instituti i bukurisë, Éclat me punën dhe produktet e tij tash e një kohë është shndërruar në emër familjar për masën.

Produktet, besimi në to i fytyrave publike, dhe kampanjat me fotosesione janë disa prej aktiviteteve të cilat e kanë përshkuar punën e Éclat muajve të fundit.

E ky institut i bukurisë. dje ka mbajtur një event privat ku të ftuar kanë qenë blogerë e gazetarë të cilët kanë diskutuar për një temë të caktuar dhe janë njohur me produktet e reja.

‘Lëkura’ ishte tema e diskutimit produktiv të eventit i dekoruar me shumë finesë i cili u shoqërua në atmosferë shumë pozitive.

 

 

Artikuj të ngjashëm