Blero për Santianën: Kjo ka ardhë shumë e përgatitur në lojë

By

Blero ka zhvilluar një bisedë me Besin dhe Santianën rreth lojës.

Ai gjatë bisedës ka thënë për Santianën se ka ardhur shumë e përgaditur në lojë.

Ndërsa për veten dhe banorët e tjerë të papërgatitur.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm