Blerimi dhe Xhevdeti bashkë, por jo thjesht për qejf

By

Nuk është risi shoqëria e Blerimit dhe Xhevdetit e sidomos kohëvë të fundit.

Përpos shumë postimeve me njëri-tjetrin, një nga to mbrëmë ra në sy.

Aktorët shqiptarë nga Maqedonia kanë përmes kësaj fotografie treguan se po vjen diçka shumë shpejt.

Për Prive, Blerim Destani ka treguar se bëhet fjalë për një film ndërkombëtar që do të realizohet në vitin 2017 në Gjermani dhe Paris.

Së fundmi në ekran Blerimin e pamë në filmin FRAUEN e ndërkaq Jashari ishte pjesë e kastit të një seriali vendor.

Artikuj të ngjashëm