BLERIM DESTANI NË SHQIPËRI ME PRODUKSION GJERMAN (VIDEO)

By

Aktori i njohur shqiptar Blerim Destani ka kohë që është bërë pjesë e kastit ‘Alarm fur Cobra 11’ por këtë herë i gjithë ekipit gjerman është bartur në Shqipëri për disa skena.

Fillimisht ishte vendosur një tjetër shtet por Destani propozoi vendin e shqiponjave për këtë film.

Prive ishte e pranishme në shesh xhirim dhe ju sjell pamjet se ku janë stacionuar këtë herë stafi i këtij prodhimi gjerman.

Artikuj të ngjashëm