Blerando drejtuar Shqipes: “Nëse i tregon publikut sekretin tim, nuk ta fali”

By

Banorët e Big Brother VIP Kosova Shqipja dhe Blerando kanë vazhduar diskutimin me njëri-tjetrin.

Blerando i është drejtuar Shqipes duke i thënë se nëse ia tregon sekretin që e ka për të publikut nuk do ia falë kurrë.

Në diskutim është përfshirë edhe Mirdoni i cili i ka thënë Shqipes se nëse ia tregon publikut sekretin ai bashkë me Ardin dhe Blerandon do ti kërkojnë falje.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm