BLEONA QERETI: DUA BURRË SHQIPTAR

By

U bombardua nga mediat, kur kuptuam se po udhëtonte me aeroplan privat për turin e saj në trojet

shqiptare, të gjithë menduam se po shfrytzonte paratë e ish-bashkëshortit Ganiut. Epo as ashtu nuk

ishte, Bleona na tregoi që vetë është e aftë të gjejë të ardhurat. Jo shumë kohë kaloi, dhe këngëtarja

prap u rikthye në qendër të vëmendjes, kjo pasiqë u nga nga Ganiu. Vizita e ekipës tonë në Amerikë na

nxerr në pah kërkesat e reja të këngëtares lidhur me burrin që do ta ketë në një të ardhme të afërt. Kjo

sipas kërkesave të saja. Në videon e mëposhtme mund të ndiqni dëshirën e saj dhe të kuptoni se ku

duhet të paraqiteni gjatë këtyre ditëve që Bleona po qëndron në Shqipëri./Prive.al

Artikuj të ngjashëm