Bleona me Albërinë e Anxhelinën por kush i mungon këngëtares?!

By

Pasi përfunduan angazhimet e tyre në Shqipëri, Bleona dhe Albëria u kthyen në Amerikë për të vazhduar me punët atje.

Mbrëmë këngëtaret kanë shijuar shoqërinë e njëra-tjetrës e më të kishte dalur edhe Anxhelina Hadërgjonaj.

Ky moment u memorizua përmes një fotografie që u postua edhe në rrjete sociale.

“Kështu e bëjmë ne me zemrat e mia. Mungon Angela Martini” – është përshkrimi që Bleona i vendosi fotografisë. Në fakt emrat kjo nuk është hera e parë kur emri i Anxhelinës dhe Angelës u përmendën në një rresht.

Ditë më parë u përfol se fajtore për ndarjen e Anxhelinës me të dashurin ishte Angela Martini edhe pse fjalët nuk u konfirmuan nga asnjëra palë.

 

 

 

Artikuj të ngjashëm