Blendi Fevziun do e shihni aty ku se prisnim

By

Moderatori i “Opinion”, Blendi Fevziu së shpejti do të vijë me një projekt të ri, që do të shfaqet në ‘Netflix’.

Sipas ‘Xing.al’, Fevziu do të sjellë një emision ose dokumentar me një temë që ende nuk është publikuar dhe do të jepet në rrjetin më të madh të shërbimeve televizive në internet “Netflix”.

“Netflix” është një nga kompanitë më të rëndësishme në botë, e shtata e internetit dhe më e madhja për nga të ardhurat. Është themeluar në vitin 1997 nga Reed Hastings dhe Marc Randolph në Scotts Valley të Kalifornisë.

Netflix ka zgjeruar në masë të madhe prodhimin dhe shpërndarjen e serive të filmit dhe të televizionit që nga viti 2012 dhe ofron një sërë përmbajtjesh “Netflix Original” përmes bibliotekës së saj online.

Artikuj të ngjashëm