Bizare! Kim Kardashian e ca të famshme tjera, paskan ngrënë ‘pjesë të trupit të tyre’ pas lindjes

By

Së fundmi, pas Kim Kardashian, edhe Chrissy Tiegen – modelja e famshme – ka treguar se e ka konsumuar placentën e saj pas lindjes, në mënyrë që të mbrohej nga depresioni i pas lindjes.

Kim Kardashian, Nikki Reed, Katherine Heigl e plot të famshme të tjera, kanë treguar se i kanë vënë në kapsula placentat e tyre dhe i kanë konsumuar gradualisht.

View this post on Instagram

Yummy…PLACENTA pills! No joke…I will be sad when my placenta pills run out. They are life changing! #benefits #lookitup

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Megjithatë sipas mjekëve, kjo gjë nuk preferohet dhe nuk është edhe aq e shëndetshme, pasi që mund të krijojë infeksione në trup dhe ta infektojë edhe qumështin e gjirit me bakterie të grupit B apo siç e njeh mjekësia GBS.

Por këto të famshme, kanë folur haptazi e kanë thënë se konsumimi i pilulave me placentë, është diçka që ta ndryshon jetën dhe të ndihmon ta rimarrësh veten pas lindjes së bebes.

Artikuj të ngjashëm