Bim Bimma vjen me një bashkëpunim, lanson projektin “Ami” me Real 1

By

Reperi i famshëm kosovar Burim Kursani, i njohur po ashtu me nofkën artistike Bim Bimma, muaj më parë publikoi një libër, që e titulloi Po e Zi. Disa nga poezitë e tij, i ka mbledhur e botuar ndërsa promovimin e kësaj vepre, e bëri në Prishtinë.

Sot ai sapo publikoi një projekt muzikor në bashkëpunim me Real 1. Kënga quhet Ami dhe ju mund ta ndiqni më poshtë.

 

 

Artikuj të ngjashëm