Bim Bimma ‘lë shpirtin’ në projektin e ri dedikim babait të tij!

By

Reperi i njohur Bim Bimma ka kohë që ka paralajmëruar njërin prej projekteve më të mëdha ndoshta më të madhin e karrierës së tij.

Të paktën i tillë ka qenë paralajmërimi për projektin “7 IV” i cili është dedikim për babain tashmë të ndjerë të tij.

Bimit i janë dashur pothuajse 5 vite që ta kompletojë tekstin  e këngës si dhe ka pritur mjaft gjatë edhe për kohën me borë që t’i përshtatet sa më mirë kësaj kënge me ‘shpirtë’.

Tashmë kur gjithçka është kompletuar dhe është në fazën e fundit të punimeve Bimi nuk e ka problem të zbulojë edhe disa vargje të këtij projekti të cilat vijojnë si më poshtë. /Prive.al/

“Je figurë qe kurrë kërkush s’mrrin me thy,
Ma mir mos me kon’ nevoja me qit kët sen për ty,
Masi sun e ndrroj; me laps n’letër mrrij mu çfry…”

...

Artikuj të ngjashëm