Bigem me dy bashkëpunime: Kënga e parë me motive nga e kaluara!

By

‘Galje’ është projekti i fundit që solli, në bashkëpunim me Genën.

Para saj ishte dueti me Florianin, teksa këtij zingjiri të bashkëpunimeve do ti shtohen edhe dy të tjera.

Fjala është për Bigem i cili është duke finalizuar dy këngë.

E para e cila publikohet brenda pak ditëve, do të jetë në bashkëpunim me një DJ dhe ky produksion muzikor ka motive nga një këngë e vjetër shqipe.

Dueti tjetër akoma nuk është vendosur se me kë do të realizohet./Prive.al

Artikuj të ngjashëm