Beteja për hitin e verës 2015 (Video)

By

kohë që hitet nuk po dalin vetëm verës. Sezoni në muzikë po fillon gradualisht të bie në hije e këngët të dalin pothuajse çdo javë.

Pranverë, Vjeshtë e Dimër por lezeti më i madh është Vera. Temperaturat e nxehtat, këngët ritmike dhe klipet hot e bëjnë këtë stinë të pëlqyeshme.

Por para kësaj, këngëtarë përvjelin mëngët e gjatë gjithë kohës i gjejmë në studio.

Një këngë e vetme nuk i mban më në treg kështu që puna dyfishohet.

Edhe pse akoma stina e verës nuk ka filluar zyrtarisht, estrada ka filluar të nxehet.

 

Këngët e lançuara janë vetëm paralajmërimet e para të këngëtarëve pasiqë të gjithë kanë edhe disa projekte të tjera surprizë që do vinë gjatë korrikut e gushtit.

Por kush i ka mbushur armët për betejën e verës 2015 ?! Ka dhe disa muaj për ta mësuar./Prive.al

Artikuj të ngjashëm