Beteja me COVID-19, të dy prindërit e aktores Teuta Krasniqi shtrohen në spital

By

Prindërit e aktores Teuta Krasniqi janë shtruar në spital.

Pas disa ditë përballjeje me COVID-19 në banesë, me rekomandim të mjekve, ata janë tashmë duke marrë trajtim më të detajuar nga bluzat e bardha.

Lajmin e ka bërë të ditur vet Prof. Milazim Krasniqi përmes një postimi në rrjete sociale mbrëmë rreth mesnatës.

Le të lutemi për shërim sa më të shpejt të znj. Edibe dhe z. Milazim.

Artikuj të ngjashëm