Berlusconi sërish baba?

By

Spekulime të reja për çiftin e fundit, Silvio Berlusconi dhe Marta Fascina pas bujës mediatike të ngritur nga dasma ‘simbolike’ në Villa Gernetto.

Mediat italiane raportojnë se Marta është shtatëzane me Berlusconin.

Sipas raportimeve, ish-kryeministri italian dhe Marta, së shpejt mund të bëhen prindër.

Nëse lajmi do të konfirmohej, Berlusconi do të bëhej baba për herë të gjashtë.

Ky lajm ende as nuk është pohuar as mohuar nga ana e Berlusconit dhe Martës.

Artikuj të ngjashëm