Behgjet Pacolli tregon se në rini prishtinasit talleshin me të

By

Sot është shqiptari më i pasur në botë dhe në CV-në e tij ka të shënuar edhe titullin e Presidentit, megjithëse për një kohë të shkurtër.

Por, Behgjet Pacolli në rininë e tij është tallur nga prishtinasit gjatë kohës së studimeve. Këtë e ka treguar vetë biznesmeni përmes një postimi në Facebook ku kujton ato kohëra.

‘Nga eksperienca ime jetësore kam mësuar, pos tjerash; “mos e quani askënd, të verbër në qoftë se e dini se ai është vërtet i verbër”, “mos e quani askënd të sëmurë, nëse e dini se ai është vërtet i sëmurë, Këtë e kam mësuar kur të tjerët, (mikro borgjezia qytetare e Prishtinës) talleshin me standardin tim të jetesës kur isha student në Prishtinë.’ – ka shkruar ai. 

 

Artikuj të ngjashëm